Budtaxi

Visste du at våre taxier er like tilgjengelig som budbiler til bud- og kurértjenester som for vanlige taxiturer. Budtaxi fra Asker og Bærum Taxi er VIP-transport av brev, dokumenter og pakker – til svært konkurransedyktige priser.
 
En budtaxi fra Asker og Bærum Taxi kommer og henter dine brev, pakker eller dokumenter – og bringer dem trygt fram til bestemmelsesstedet. Sjekk prisene i vår kalkulator.

 
Budtaxi (budbil) for rask og sikker levering

Asker og Bærum Taxi tilbyr en rekke taxitjenester, blant annet budtaxi.
Budtaxi er praktisk hvis noe må leveres trygt, kjapt og rimelig – samtidig som du slipper å bekymre deg for transport eller at du må kjøre selv. Ønsker du å unngå stress? Da kan du la en budtaxi fra Asker & Bærum Taxi ta seg av sikker levering av dine dokumenter, varer og pakker.
 

Budtaxi er fleksibelt

Vi kan levere pakker i alle varianter – fra de aller minste til relativt store – med budtaxi. Asker & Bærum Taxi har biler i flere størrelser og kan i prinsippet frakte alt med budtaxi. Unntaket er farlig gods, som ikke kan fraktes med budtaxi.

Gods som skal fraktes må være pakket og emballert slik at skade unngås. Pakker som fraktes med budtaxi må kunne bæres av sjåføren uten bruk av øvrige hjelpemidler. Pakkekjøring med budtaxi kan utføres døgnet rundt, og på alle årets 365 dager.
 

Budtaxi kan brukes til mangt

Sitter du fast i et møte og døra er låst hjemme? Problemet løses raskt dersom du leverer nøklene til en budtaxi – som bringer disse til den som sitter hjemme og venter på å bli låst inn. Budtaxi kan også avtales med leveranser til faste priser.
 
Pris for budtaxi baserer seg på en nøyaktig leveringsadresse. Avsender må selv vurdere verdien av sendingen og eventuelt forsikre denne deretter. Asker & Bærum Taxi sitt ansvar begrenser seg oppad til transportens kostnader.

Ring og bestill en taxi som budbil på 67 10 00 80.