Flytaxi

Med flytaxi fra Asker og Bærum Taxi kan du la reisen starte allerede i det øyeblikket du går ut av døren hjemme. Flytaxi er avgjort den mest behagelige måten du kan starte ferien eller reisen på. Den bringer deg fra dør til dør. Og lander du på Gardermoen etter en ferie, en jobbreise eller en helgetur, så ønsker du antakeligvis å komme deg kjapt hjem. En flytaxi står klar til å hente og kjøre deg dit du skal.
 

Flytaxi til fast pris

Vi tilbyr gunstige fastpriser på flytaxi. Last ned vår taxiapp og få forhåndsavtalt pris.
Bestiller du flytaxi fra Asker og Bærum Taxi møter bilen opp til avtalt tid og sted – og hjelper deg med å få bagasjen ombord. Deretter kan du bare slappe av og nyte turen. Noen av våre biler kan også tilby nett.
mobil

Last ned vår app, få forhåndsavtalt pris

apple-store
googleplay

Flytaxi er både rimelig og behagelig

Vi tilbyr konkurransedyktige fastpriser til og fra flyplassen. Er dere flere som reiser sammen er flytaxi billigere enn flytog – og hva er vel bedre og mer behagelig enn å bli fraktet fra dør til dør? Flytaxi er rett og slett en rask, komfortabel og lønnsom måte å reise til og fra Gardermoen på.
 

Kan jeg ha med ekstra bagasje på flytaxi?

Bestiller du flytaxi hos Asker og Bærum Taxi kan vi tilby en vanlig bil, en stasjonsvogn hvis du har mer bagasje enn vanlig – eller en større bil hvis dere er flere eller har med ekstra mye bagasje. I henhold til betingelsene for flytaxi er det tillatt å ta med ett kolli + håndbagasje pr. person. Ta kontakt med vårt kundesenter, dersom du har med ekstra bagasje eller i tilfeller der dere er flere enn 4 personer som skal reise.
 

Har du spørsmål vedrørende flytaxi?

Hvis du er usikker med med hensyn til bagasje, pris, ekstra henting eller om du trenger en spesialbil, så er du velkommen til å snakke med en av våre hyggelige operatører på kundesenteret på tlf. 67 10 00 80. De kan ta imot bestilling av flytaxi eller svare på dine spørsmål. 


En flytaxi kan også hente eller bringe deg til jernbanestasjonen

Asker og Bærum Taxi kan også tilby flytaxi som henter eller bringer deg til eller fra Oslo S og Flytoget. Vi er godt kjent i Oslo, Asker og Bærum og sørger for å gjøre turen så behagelig som mulig for deg. Vi kjører mange ulike kunder og får stadig gode tilbakemeldinger. Så uansett hvor du skal i verden – velkommen om ombord.
 

Nytt og bedre bestilingssystem for passasjerer på Gardermoen

Flytaxi er et av valgene de reisende benytter for transport til og fra Gardermoen lufthavn, da ikke alle har mulighet til å reise direkte med tog eller buss. 
Rubynor AS Flytaxien har overtatt driften av bestillingssystemer for flytaxi ved Gardermoen.
Flytaxi fra Gardermoen er tilgjengelig på selvbetjente bestillingsautomater utenfor ankomsthallen. Når du velger destinasjon, vil tilgjengelige taxier presenteres med fastpris, hvor laveste pris står øverst på listen. På den måten vil du som reiser med flytaxi kunne være trygg på at denne prisen er det du betaler ved turens slutt. Taxien bruker normalt noen få minutter fra du bestiler, til du blir hentet.

Husk at det er fritt taxivalg - også på Gardermoen flypass. Velg oss!