Returtaxi

Returtaxi – du får 15 % returrabatt fra Oslo til Bærum og Asker.

 
For deg som ønsker en rimelig taxitur hjem, er returtaxi et godt alternativ. Returtaxi bestilles enkelt over telefonen, via appen vår eller gjennom å praie en passerende taxi. Ønsker du returtaxi fra Oslo til Bærum eller Asker, og vi har en bil fra Asker og Bærum Taxi i Oslo, får du hele 15 % rabatt.
 

Slik bestiller du returtaxi

Du kan bestille en returtaxi direkte i vår app Svippr, online på våre nettsider, bestill taxi eller på telefon 06710 eller ved praie en ledig bil fra Asker og Bærum Taxi i Oslo. Du trenger bare å gi beskjed om at du ønsker å benytte deg av returtaxi – så får du en tur med rabatt!
 
Tilbudet om returtaxi gjelder fra innenfor bomringen.
 

Returtaxi er en del av vår gode service

Når du velger transport med Asker og Bærum Taxi til Oslo, så ønsker vi at du opplever service og kvalitet på høyeste nivå. Vi ønsker at du skal ha den samme opplevelse på hjemreisen også, når en av våre biler er klare til å kjøre deg hjem fra Oslo sentrum. Som en del av den positive totalopplevelsen ønsker vi å tilby gode rabatter til alle våre trofaste kunder – og med returtaxi får du derfor 15 % i avslag på prisen.
 

Returtaxi er rimelig og sikkert

Med returtaxi vil våre kunder spare penger og få et godt tilbud som en del av kvalitetsopplevelsen. Tjenesten med vår returtaxi har eksistert lenge, og mange av våre kunder benytter seg av den jevnlig. Sjåfører som kjører for Asker og Bærum Taxi er godt kjent i vårt område, og sørger for at kundene blir kjørt trygt og sikkert hjem med returtaxi.
 

Returtaxi er populært

Vi i Asker og Bærum Taxi etterstreber alltid å finne de beste løsningene for våre kunder, og returtaxi er et eksempel på en slik løsning. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som har benyttet seg av returtaxi, og at de ønsker å benytte seg av tjenesten igjen.
 
Vi kan garantere at du vil få rask bil i Oslo sentrum når du skal hjem til Asker eller Bærum, og med returtaxi og 15 % rabatt så er vi billigst av alle. Husk å spørre etter returtaxi neste gang du skal hjem.